|
Finnt B.V.

Consultants

Niels Krommenhoek


Niels heeft in 2016 samen met Jeroen Janssen Finnt opgericht. Als ervaren recruiter bij bekende corporates als KLM, Pon, KPMG Meijburg & Co, ABN AMRO en Rabobank is altijd al het enthousiasme geweest om de verbinding te leggen tussen organisatie en kandidaat. Dit heeft zodoende doen besluiten om de opgedane kennis en passie voor het vak in te zetten onder eigen vleugels. Van begin af aan heeft daarbij de focus gelegen op financieel specialisten.

Tim Thuijs


Tim is na zijn studie met veel plezier aan de slag gegaan bij een bemiddelingsbureau binnen de Life Sciences industrie. Hier heeft hij in 3,5 jaar vele organisaties en specialisten met elkaar mogen verbinden. Bij Finnt gebruikt hij deze ervaring door te ondersteunen bij de alsmaar toenemende vraag naar Finance specialisten, op zowel interim als vaste basis.

Pieter Suyk


Pieter is na zijn studie HRM begonnen als Recruitment Consultant binnen de Life Science. Na drie succesvolle jaren, waarbij hij veel opdrachtgevers met kandiaten heeft mogen verbinden zal Pieter zich binnen Finnt nu richten op het bemiddelen van finance professionals. De ervaring die hij heeft opgedaan met complexe vraagstukken zet Pieter graag in binnen de financiële sector.

 

Jeroen Janssen


Jeroen is sinds 2013 actief als ondernemer binnen het recruitment vak, waarbij hij jarenlange ervaring heeft opgebouwd in het bemiddelen van opdrachten voor interim specialisten. Met een Finance master op zak heeft hij uitstekend begrip van het financiële vakgebied en de wensen van opdrachtgevers en financials.

Sander Vissers


Sander is na zijn studententijd in Rotterdam direct in het recruitment vak begonnen. In het verleden richtte Sander zich voornamelijk op het bemiddelen van risk & compliance professionals, bij Finnt is hij betrokken bij de bemiddeling van financiële specialisten.

Berber Wegener


Tijdens haar studie Rechtsgeleerdheid werd al snel duidelijk dat Sales beter aansluit op de ambities van Berber. Na de opgedane Sales ervaring binnen diverse organisaties is het uiteindelijk Recruitment waar alles op zijn plek valt. Met ruim anderhalf jaar Recruitment ervaring binnen de IT branche, zet Berber haar kennis met veel plezier in bij Finnt voor de bemiddeling van Finance specialisten.

Finnt B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close