Vul in voor ondersteuning of contact

Korte toelichting van het profiel | Interim of vast | Startdatum | Aantal uren per week | Uurtarief / Salaris


 

Niels Krommenhoek | Owner
Bel direct: 0628828850
Mail: niels@finnt.nl

Korte toelichting

Aan de hand van bovenstaand formulier nemen wij contact op voor een kort gesprek, zodat wij direct voor jullie organisatie aan de slag kunnen. Finnt bemiddelt financieel specialisten voor zowel tijdelijke als vaste posities.

Interim / tijdelijke positie
Bij interim / tijdelijke bemiddeling stellen wij ons als doel om binnen 24 uur 3 passende CV's te introduceren van kandidaten die nauw aansluiten op het profiel. Daarbij kijken wij naar inhoudelijke kennis, ervaring met het vakgebied en ERP kennis. Ook wordt gekeken naar culturele fit. Als uitgangspunt hanteren wij het tarief dat ons vanuit de opdrachtgever wordt meegegeven. Dit is een all-in tarief (ex btw), dus geen verrassingen achteraf. Na introductie van de kandidaten kan snel geschakeld worden en na een positieve kennismaking dezelfde dag alles nog contractueel worden afgerond.

Permanente / vaste positie
Voor permanente / vaste bemiddeling geldt dat wordt gekeken naar inhoudelijke kennis, ervaring met het vakgebied, ERP kennis en culturele fit. Daarnaast spelen zaken als reisafstand, salarisindicatie en persoonlijke ontwikkeling een essentiele rol. Na een korte toelichting gaan wij direct aan de slag om meerdere passende kandidaten te introduceren.

Op werkdagen nemen we direct contact met je op

Inloggen

Finnt B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Sluiten