Ik zoek een financial

Interim of Permanente positie

Finnt bemiddelt financieel specialisten voor zowel tijdelijke als vaste posities. In een kort gesprek kijken we samen met onze opdrachtgevers wat de behoefte is en gaan we direct aan de slag.

Interim / tijdelijke positie
Bij interim / tijdelijke bemiddeling stellen wij ons als doel binnen 24uur minimaal 3 passende CV's te introduceren van kandidaten die nauw aansluiten op het profiel. Daarbij kijken wij naar inhoudelijke kennis, ervaring met het vakgebied en ERP kennis. Ook wordt gekeken naar culturele fit. Als uitgangspunt hanteren wij het tarief dat ons vanuit de opdrachtgever wordt meegegeven. Dit is een all-in tarief (ex btw), dus geen verrassingen achteraf. Na introductie van de kandidaten kan snel geschakeld worden en na een positieve kennismaking dezelfde dag alles nog contractueel worden afgerond.

Permanente / vaste positie
Voor permanente / vaste bemiddeling geldt dat wordt gekeken naar inhoudelijke kennis, ervaring met het vakgebied, ERP kennis en culturele fit. Daarnaast spelen zaken als reisafstand, salarisindicatie en persoonlijke ontwikkeling een essentiele rol. Na een korte toelichting gaan wij direct aan de slag om meerdere passende kandidaten te introduceren.

Geef hieronder aan waar je naar op zoek bent en dan nemen we op werkdagen direct contact met je op

Vul uw contactgegevens in voor ondersteuning

Korte toelichting van het profiel | Interim of vast | Startdatum | Aantal uren per week | Uurtarief / Salaris

Inloggen

Finnt B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Sluiten