Ik zoek een financial

Interim of Permanente positie

Finnt bemiddelt financieel specialisten voor zowel tijdelijke als vaste posities. In een kort gesprek kijken we samen met onze opdrachtgevers wat de behoefte is en gaan we direct aan de slag.

Interim / tijdelijke positie
Bij interim / tijdelijke bemiddeling stellen wij ons als doel binnen 24uur minimaal 3 passende CV's te introduceren van kandidaten die nauw aansluiten op het profiel. Daarbij kijken wij naar inhoudelijke kennis, ervaring met het vakgebied en ERP kennis. Ook wordt gekeken naar culturele fit. Als uitgangspunt hanteren wij het tarief dat ons vanuit de opdrachtgever wordt meegegeven. Dit is een all-in tarief (ex btw), dus geen verrassingen achteraf. Na introductie van de kandidaten kan snel geschakeld worden en na een positieve kennismaking dezelfde dag alles nog contractueel worden afgerond.

Permanente / vaste positie
Voor permanente / vaste bemiddeling geldt dat wordt gekeken naar inhoudelijke kennis, ervaring met het vakgebied, ERP kennis en culturele fit. Daarnaast spelen zaken als reisafstand, salarisindicatie en persoonlijke ontwikkeling een essentiele rol. Na een korte toelichting gaan wij direct aan de slag om meerdere passende kandidaten te introduceren.

Finnt hanteert heldere Algemene Voorwaarden, welke hieronder te vinden zijn:

Vul uw contactgegevens in voor ondersteuning

Korte toelichting van het profiel | Interim of vast | Startdatum | Aantal uren per week | Uurtarief / Salaris
Door "Ja" aan te vinken ga je akkoord met de Algemene Voorwaarden van Finnt B.V., welke onder het kopje 'Algemene Voorwaarden' op deze site terug te vinden zijn.
Ja

Algemene Voorwaarden

Algemene voorwaarden Finnt

Finnt B.V. (hierna te noemen Finnt) biedt haar werkzaamheden aan op basis van no cure, no pay. Zodoende zijn in het voortraject geen kosten verbonden aan de werkzaamheden van Finnt. Denk aan het opbouwen en onderhouden van ons uitgebreide finance netwerk; advisering over markt, functies en vacatures; wervingskosten; marketing; selectieproces; etc. Deze kosten en tijdsinspanning worden door Finnt gedragen. Voor samenwerking met Finnt gelden onderstaande Algemene Voorwaarden:

1. Posities in vaste dienst d.m.v. werving & selectie
2. Interim posities
3. Overkoepelende aanvullingen

1. Posities in vaste dienst d.m.v. werving & selectie
Voor de bemiddeling van Kandidaten die binnen 12 maanden na introductie door Finnt bij Opdrachtgever in dienst treden, wordt gewerkt middels een eenmalige werving fee. Voor deze fee hanteert Finnt een scherpe tariefstelling van 25% (bruto jaarsalaris, incl. vakantiegeld en eventuele 13e en/of 14e maand).

  • Voor bovenstaande fee is rekening gehouden met het type profiel, de benodigde inspanning en eventuele exclusiviteit
  • Er geldt een minimale werving fee van €10.000,- per positie
  • Finnt hanteert een fulltime werving fee wanneer sprake is van een parttime dienstverband 
  • Betaling van de werving fee vindt plaats voorafgaand, of uiterlijk op de startdag van de Kandidaat


2. Interim posities
Voor interim posities bespreken Opdrachtgever en Finnt voorafgaand aan de zoekopdracht het profiel van de gewenste kandidaat. Op basis van dit profiel wordt de richtlijn vastgesteld van het uurtarief waarvoor Finnt Kandidaten zal introduceren bij Opdrachtgever. Mist anders overeengekomen wordt gesproken van een all-in uurtarief, ex btw. Hierbij worden de belangen van alle partijen (Opdrachtgever, Kandidaten en Finnt) in acht genomen. Het verdienmodel van Finnt is bij interim posities als volgt opgebouwd: 


Tarief Opdrachtgever – Tarief Kandidaat = Marge Finnt

3. Overkoepelende aanvullingen
Na beëindigen van de interim opdracht wordt een periode in acht genomen van 12 maanden, waarbij het Kandidaat en de Opdrachtgever niet is toegestaan om zonder tussenkomst van Finnt zaken met elkaar te doen of in dienst te treden bij Opdrachtgever. Bij overtreding hanteert Finnt bij interim functies een direct opeisbare boete die gelijk staat aan 12 weken inhuur, op fulltime basis, voor het tarief waarvoor kandidaat is ingehuurd door Opdrachtgever (tarief kandidaat + marge Finnt) en bij permanente functies een direct opeisbare boete welke gelijk is aan het bruto jaarsalaris (incl. vakantiegeld).

Alle bovenstaande voorwaarden zijn tevens van toepassing op de fase voorafgaand aan het feitelijk sluiten van een overeenkomst, in welke fase bijvoorbeeld gegevens van een kandidaat worden verstrekt of een kandidaat persoonlijk wordt geïntroduceerd. Dit geldt voor zowel interim als permanente posities.

Inloggen

Finnt B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Sluiten