Disclaimer

U bevestigt en aanvaardt het volgende:

(a) u neemt alle risico's op zich in verband met of voortvloeiend uit uw gebruik en weergave van de site of uw toegang tot de site. De site wordt verstrekt op een "as is" en een "as available" basis, d.w.z. dat Finnt BV de site verstrekt en de gebruiker de site aanvaardt in de toestand waarin deze zich momenteel bevindt en beschikbaar is, met alle fouten, ook deze die niet onmiddellijk zichtbaar zijn.

(b) Finnt BV wijst uitdrukkelijk alle uitdrukkelijke of stilzwijgende garanties van eender welke aard af, waaronder, zonder beperking, stilzwijgende garanties van verhandelbaarheid, geschiktheid voor een bepaald doel, niet-overtreding, of garanties die volgen uit het verloop van de prestaties, de verhandeling of het gebruik.

(c) Finnt BV wijst uitdrukkelijk alle garanties af (i) dat de site en inhoud ervan vrij zijn van fouten of virussen; (ii) dat de site veilig is en niet onderbroken zal worden; (iii) dat de site altijd beschikbaar zal zijn; (iv) dat de site aan uw eisen zal voldoen; en (v) met betrekking tot de betrouwbaarheid, accuraatheid, volledigheid, geldigheid en waarheidsgetrouwheid van de aangereikte informatie.

Inloggen

Finnt B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Sluiten