||
Finnt B.V.

Waarom Finnt

Finnt brengt finance specialisten en opdrachtgevers bij elkaar, zowel voor interim als voor vaste functies.

Finnt is een bemiddelingsbureau voor financieel specialisten die op zoek zijn naar een tijdelijke of vaste functie. Onze dienstverlening is volledig toegewijd aan financiële functies binnen het Nederlandse bedrijfsleven. Hierbij richten wij ons voornamelijk op alle specialistische en managementfuncties binnen de vakgebieden accounting en control. Door deze toewijding worden wij door onze klanten als waardevolle sparringpartner gezien en kunnen wij constant nieuwe, uitdagende vacatures voorleggen.

Doordat wij al jarenlang samenwerken met finance specialisten, weten wij exact wat voor u belangrijk is als u met ons samenwerkt; uitdagende functies, aantrekkelijke financiële voorwaarden en uitstekende begeleiding gedurende het gehele (sollicitatie)proces. Daarnaast begrijpen wij door onze achtergrond in de financiële wereld ook uitstekend welke functie bij u past.

Wij zijn een nuchtere organisatie en handelen daar ook naar. Finnt ontzorgt u graag bij het vinden van uw nieuwe baan of opdracht en zorgt ervoor dat u zich alleen hoeft te concentreren op de inhoudelijke aansluiting. Wij ontzorgen u graag in het proces eromheen.

Meer weten? Neem dan contact met ons op en wij staan u graag te woord!
Vacatures
Regio: Noord-Brabant,Utrecht,Zeeland,Zuid-Holland
Regio: Gelderland,Noord-Brabant,Utrecht,Zuid-Holland,Randstad
Bekijk alle vacatures
Finnt B.V. gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.
Close