Financial Accountant

Amsterdam

Your role

Samen met de Finance Manager ga je het hart vormen van de Nederlandse financiële operatie. In deze rol interacteer je veelvuldig met partners, project leiders, de financiële professionals binnen de internationale groep, de klanten en de accountant.

Het werk bestaat uit de voor jou bekende werkzaamheden, zoals het boeken en verwerken van alle financiële gegevens binnen het bedrijf; debiteurenbeheer, crediteurenbetalingen en het tijdig en juist indienen van en verwerken van belastingaangiftes; het verwerken van bankafschriften; nazicht klant- en leverancierslijst; overeenstemmen van inkooporders met facturen; cost controlling; check en doorvoeren declaraties; ondersteunen bij interne en externe audits; voorbereiding van de jaarrekening.

Verder krijg je de kans door te groeien voor het deelnemen aan speciale projecten binnen onze internationale dienstverlening, zoals financiële rapportage, periodieke financiële overzichten en verschillende belastingaangiften, multinationale projectaanmaak en -controle, etc..

Al deze werkzaamheden vinden plaats binnen een ambitieus, jong en energiek team van vele nationaliteiten, wat deze functie uitdagend, afwisselend en leuk maakt.

Your profile

- Minimaal een afgeronde HBO opleiding in een financiële richting zoals bijvoorbeeld Accountancy, Finance, Controlling, Financiële Economie en Boekhouden
- 0 tot 5 jaar werkervaring in een soortgelijke financiële of financieel administratieve functie
- Hoge kwaliteitsstandaarden met een uitstekend oog voor detail
- Nauwkeurig en gestructureerd, ervaren in werken met deadlines
- Gemotiveerd met een hands-on mentaliteit en een positieve instelling
- Teamspeler, servicegericht met goede communicatieve vaardigheden
- Sterke kennis van MS Excel (gegevensanalyse en rapportage)
- Gedegen ervaring met kosten-batenanalyse en controleprocessen
- Betrouwbaarheid en integriteit: toont en hanteert consistente en juiste principes, waarden en gedrag en gaat zorgvuldig om met gevoelige en vertrouwelijke informatie
- Beheersing van Nederlands en Engels in woord en geschrift

We offer

We bieden je een kans om te werken in een internationaal en snelgroeiende bedrijf en mee te groeien binnen het financiële team. Onze cultuur en mensen karakteriseren we als eigenzinnig met natuurlijke nieuwsgierigheid, een open teamgeest en een sterke vriendschappelijke band. Als je dit een match is met jou, bieden we veel verantwoordelijkheid, coaching en een open leerervaring vanaf dag één. Persoonlijke groei vinden we erg belangrijk en we denken graag met je mee hoe jij verder kan groeien en ontwikkelen binnen ons team en onze organisatie.

Daarnaast krijg je een aantrekkelijk salaris van tussen de €2.700 en €3.850 bruto per maand exclusief vakantiegeld, 28 verlofdagen per jaar, een ruime pensioen- en bonusregeling.

Login

Finnt B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close