Process & Quality Controller | Vast Dienstverband | Rotterdam

Regio Rotterdam
  • Accounting/Reporting/Controlling

Your role

Onze opdrachtgever is een organisatie met Japanse eigenaar, gespecialiseerd in de productie van o.a. oogheelkundige diagnostische instrumenten. Vanaf hun hoofdkantoor leveren zij medische apparatuur aan o.a. ziekenhuizen, specialisten en optometristen in de gehele regio EMEA en verzorgen zij alle Service en Administratie op het gebied van Logistiek, IT, Legal, HR en Finance.
Zij zijn ter vervanging binnen hun Business Process Control Team op zoek naar een:

Process & Quality Controller

Het Business Process Control Team is verantwoordelijk voor de inrichting, technische begeleiding en naleving van de controles van de bedrijfsprocessen binnen de organisatie in de EMEA regio. Onderdelen daarvan zijn het zorgdragen voor en behouden van de vereiste ISO certificatie in geheel EMEA, alsmede het beoordelen van de opzet, bestaan en effectieve werking van de (financiële) procescontroles (zoals Sarbanes-Oxley), identificatie en documentatie van vereiste acties en beleid, conformiteitstests en voortdurende monitoring.

Ook beoordeelt het BPC team operationele risico's, financiële overzichten en compliance risico's en de verdere ontwikkeling van het control framework van J-SOx-compliance met interne en externe partijen zoals externe accountants. Kennis en ervaring zoals CPA, CIA of CISA en kennis van boekhoudprincipes zijn hierbij een must.

Your profile

- Ervaring met Quality Assurance en ISO certificering
- Optimaliseren en verbeteren van bedrijfsprocessen
- J-SOx audits en bedrijfsproces reviews uitvoeren
- Monitoren, aanjagen en oplossen van interne en externe audit deficiënties

De kandidaat beschikt over communicatieve kwaliteiten; een uitstekend analytisch vermogen; die gericht is op samenwerking. Je bent integer, flexibel en staat voor kwaliteit en verbetering. Je bent klant- en servicegericht; energiek, gedreven, resultaatgericht en kunt goed luisteren en helder communiceren.

De ideale kandidaat moet in staat zijn om een netwerk binnen de organisatie op te bouwen om daarmee de gevonden audit deficiënties op te volgen en samen met de relevante afdelingen op te lossen. Daarnaast dien je de balans tussen de rollen politie agent en adviseur goed te bewaken om zo een goede persoonlijke effectiviteit te kunnen realiseren

Persoonlijke kenmerken die je succes zullen bepalen in deze functie:
- Academisch denkt en werk niveau
- Aantoonbare werkervaring in soortgelijke functie
- Helikopter view hebben en toch op detailniveau kunnen opereren
- Business Partner die in plaats van als politieagent als verbinder met collega’s van andere afdelingen samenwerkt om de gezamenlijke resultaten te bereiken
- Waar nodig een Hands-on mentaliteit, om samen met de business issues op te lossen.
- Goede kennis van Engels en Nederlands in woord en schrift

We offer

- Een veelzijdige uitdaging in een internationaal georiënteerde omgeving
- Een informele werksfeer waar vernieuwing hoog in het vaandel staat.
- Een salaris tot €70.000,- per jaar
- Premie vrij pensioen en 28 verlofdagen bij een werkweek van 40 uur met flexibiliteit in werktijden en -locatie

Login

Finnt B.V. uses cookies to remember certain preferences and align jobs interests.
Close